Over De Veerman

Een mooiere locatie voor een restaurant in Vlaanderen is moeilijk denkbaar. Restaurant De Veerman kijkt uit op de groene oevers van de Schelde die met een trage bocht breed door het landschap stroomt. Dit is het landschap van de populaire tv-serie Stille waters . De inrichting van De Veerman is huiselijk, met nogal wat snuisterijen uit de oude doos. Bij goed weer kan je hier ook buiten op het terras eten. In Brasserie De Veerman kan je ook met een grotere groep terecht!

 

Kleindochter Caro staat in voor de bediening. Caro heeft haar opleiding genoten aan PIVA en tevens genoot ze nog van een specialisatiejaar restaurant, drank en wijnkennis. Zo kan U genieten van een passende drank bij de heerlijk gerechten van De Veerman. Caro wil je thuisbrengen in een huiselijke, aangename, losse toch professionele bediening aan de tafel. Caro liep stage in “De Librije” van Jonnie en Thérése Boer in Zwolle.

 

De Veerman is gelegen aan de Oude Scheldekaai met aanlegsteiger en veer naar linkeroever. De Kaai is recent heraangelegd als een soort wandelterras, met in het midden een  levensgroot bronzen beeld van Emile Verhaeren, 1985, door Leopold Van Esbroeck.

Sfeerbeelden

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.